هتلداری و گردشگری

وپژه اخبار و اطلاعات مرکز آموزش گردشگری و هتلداری اصفهان

هتلداری و گردشگری

وپژه اخبار و اطلاعات مرکز آموزش گردشگری و هتلداری اصفهان

هتلداری و گردشگری
طبقه بندی موضوعی

فنون پذیرایی و تشریفات

سه شنبه, ۳۰ دی ۱۳۹۳، ۱۱:۱۴ ق.ظ

هدف دوره:

توانایی برقراری ارتباط با ابزارهای مختلف کلامی و غیرکلامی

آشنایی با اصول کلی تشریفات

توانایی بکارگیری اصول تشریفات اعم از استقبال، پذیرایی و …

توانایی پذیرایی مناسب در مراسم و میهمانی های خاص

آشنایی با آداب غذا خوردن

توانایی چینش میز پذیرایی

محتوای دوره:

1- ارتباطات

انواع ارتباط

اهمیت خدمات رسانی در سازمانها

ارکانهای مهم در موفقیتهای مهمانداری و تغییر جهت

2- اصول کلی تشریفات

سابقه تشریفات در ایران

روشهای استفاده از مدیریت ویل دان در مهمانداری

3- قوانین مهم برای مجالس تشریفاتی

4- مراحل تشریفات

پذیرایی VIP

نحوه درست کردن قهوه ها

نحوه درست کردن چایهای مختلف

نحوه درست کردن نوشیدنیهای مختلف

5- پذیرایی در تشریفات بصورت خاص

انواع پذیرایی

انواع میهمانی

آداب غذا خوردن

ظروف میز

6- وظایف واحد تشریفات و پرسنل آن

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۳/۱۰/۳۰

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی