آموزش آبدارچیان (آموزش نیروهای خدماتی)
سه شنبه, ۳۰ دی ۱۳۹۳، ۱۰:۵۴ ق.ظ
2- الگوهای رفتاری و آداب معاشرت
3- اصول عمومی برگزاری ضیافتها و مدیریت زمان
۴ آشنایی عمومی با منو و غذاهای گوناگون و نوشیدنیها
۵- شناخت وسایل وتجهیزات ؛ روش کار با آنها و کاربرد اختصاصی هریک
کارگاه آموزشی یا کارورزی : ندارد
تلفن های تماس مرکز آموزش هتلداری - گردشگری و تشریفات نوشیجان
موسسه تهران: تلفکس: 89789398 (021) همراه: 196 0935 0912
۹۳/۱۰/۳۰