مدیریت آشپزخانه هتل ( کترینگ )
سه شنبه, ۳۰ دی ۱۳۹۳، ۱۱:۱۷ ق.ظ
1- تاریخچه هتل؛ سازمان هتل های بین المللی .
2- مهارت های فردی و ارتباطی ؛ آداب معاشرت و الگوهای رفتاری.
4- اصول مدیریت آشپزخانه( کترینگ)
5- شناخت ویژگی های انواع مواد غذایی و نوشیدنی ها.
7- استاندارد لوازم؛تاسیسات؛تجهیزات و طراحی فضای داخلی آشپزخانه ( کترینگ )
کارگاه آموزشی یا کارورزی : دارد
توصیه ها : تساط کامل به آشپزی و شناخت کامل غذا ها و نوشیدنی ها ؛ پیش غذا ها و ... توصیه می شود .
نوع گواهی نامه صادره : گواهی نامه سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری
تلفن های تماس مرکز آموزش هتلداری - گردشگری و تشریفات نوشیجان
موسسه تهران: تلفکس: 89789398 (021) همراه: 196 0935 0912
موسسه اصفهان: تلفکس: 35816186(031) همراه: 3715 311 0913
ایمیل مرکز: Info@NooshijanCO.ir
۹۳/۱۰/۳۰