هتلداری و گردشگری

وپژه اخبار و اطلاعات مرکز آموزش گردشگری و هتلداری اصفهان

هتلداری و گردشگری

وپژه اخبار و اطلاعات مرکز آموزش گردشگری و هتلداری اصفهان

هتلداری و گردشگری
طبقه بندی موضوعی

مدیریت آشپزخانه هتل ( کترینگ )

سه شنبه, ۳۰ دی ۱۳۹۳، ۱۱:۱۷ ق.ظ

جایگاه شغلی : اشتغال در هتل ؛ رستورانها و تالارها به عنوان سرپرست آشپزخانه  و پس از کسب تبحر و تسلط کاری و طی دوره های تکمیلی مدیر آشپزخانه ها در هتل یا تالارها و رستوران های تاپ یا آشپزخانه های موسسات ؛سازمان ها ؛ ارگان ها ؛ شرکت های خصوصی و دولتی؛ مراکز آموزش عالی ؛ و بیمارستان ها ؛ اشتغال به امور پیمان کاری طبخ و توزیع غذا ؛ شرکت در مناقصه های مربوطه.

هدف دوره :  آشنایی فراگیران با هر یک از بخشهای مختلف رده های مشاغل مربوط به غذا و نوشابه بویژه آشپزخانه ها ؛ انبارداری ؛ محاسبه نرخ تمام شده و اعلام قیمت خدمات غذا و نوشابه.

محتوای دوره :

 1- تاریخچه هتل؛ سازمان هتل های بین المللی .

 2- مهارت های فردی و ارتباطی ؛ آداب معاشرت و الگوهای رفتاری.

3- آشنایی با صنعت گردشگری.

 4- اصول مدیریت آشپزخانه( کترینگ)

 5- شناخت ویژگی های انواع مواد غذایی و نوشیدنی ها.

 6- عملیات تهیه و تولید غذا.

7- استاندارد لوازم؛تاسیسات؛تجهیزات و طراحی فضای داخلی آشپزخانه ( کترینگ )

8- نگهداری و بهداشت مواد غذایی( انبار ها؛ سردخانه و ...)
9- ایمنی؛ بهداشت و پیشگیری از حوادث.
10- کنترل هزینه ها
11- بازدید از آشپزخانه

کارگاه آموزشی  یا کارورزی : دارد

الزامات یا پیش نیازها : دارا بودن حداقل مدرک تحصیلی دیپلم متوسطه ؛ علاقه مندی به مشاغل خدماتی و پذیرایی در هر بخش و هر رده ای ؛ خوشرویی و اعتماد به نفس ؛ دارا بودن خلاقیت و ابتکار عمل ؛ برخورداری از سلامت جسمی و روحی ؛ روحیه خستگی ناپذیر ؛ دارا بودن تناسب اندام و مشخصات فیزیکی قابل قبول ؛ دارا بودن میزان تحصیلات مناسب جهت تصدی هر یک از سمتهای مرتبط .

توصیه ها : تساط کامل به آشپزی و شناخت کامل غذا ها و نوشیدنی ها ؛ پیش غذا ها و ... توصیه می شود .

نوع گواهی نامه صادره :  گواهی نامه سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری


 تلفن های تماس مرکز آموزش هتلداری - گردشگری و تشریفات نوشیجان

موسسه تهران:    تلفکس: 89789398 (021)  همراه: 196  0935 0912   

موسسه اصفهان: تلفکس: 35816186(031)  همراه: 3715 311 0913

ایمیل مرکز:  Info@NooshijanCO.ir


موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۳/۱۰/۳۰

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
تجدید کد امنیتی