کنترل هزینه ها در بخش غذا و نوشابه هتل(کاست کنترل)
سه شنبه, ۳۰ دی ۱۳۹۳، ۱۱:۱۸ ق.ظ
1- محاسبه هزینه ها ؛ فروش و سود در بخش غذا و نوشابه.
3- کنترل خرید ؛ تحویل ؛ انبارداری و مصرف غذا و نوشابه.
4- کنترل تهیه مواد غذایی (پرس ؛ کیفیت ؛ کمیت )
6- سرقت؛ مفقودی؛تخریب وسایل و مواد غذایی.
7- کنترل هزینه های اداری و پرسنلی.
8-تدوین شیوه های نظارت و بازرسی در هتل.
کارگاه آموزشی یا کارورزی : ندارد
توصیه ها : تسلط نسبی به کلیات حسابداری و نرم افزارهای حسابداری .
نوع گواهی نامه صادره : گواهی نامه سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری
تلفن های تماس مرکز آموزش هتلداری - گردشگری و تشریفات نوشیجان
موسسه تهران: تلفکس: 89789398 (021) همراه: 196 0935 0912
۹۳/۱۰/۳۰