آموزش مدیریت پذیرایی و میزبانی غذا و نوشیدنی در هتل
سه شنبه, ۳۰ دی ۱۳۹۳، ۱۱:۱۹ ق.ظ
1- تاریخچه رستوران و پذیرایی و وظایف میزبان.
5- آشنایی عمومی با منو و رسپی غذاهای گوناگون و نوشیدنیها.
6- وسایل و لوازم پذیرایی و مصرف غذا
8- ایمنی ؛ بهداشت و پیشگیری از حوادث
9- مهارت های میهمانداری.
10- آشنایی با محیط رستوران.
کارگاه آموزشی یا کارورزی : دارد
نوع گواهی نامه صادره : گواهی نامه سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری
تلفن های تماس مرکز آموزش هتلداری - گردشگری و تشریفات نوشیجان
موسسه تهران: تلفکس: 89789398 (021) همراه: 196 0935 0912
موسسه اصفهان: تلفکس: 35816186(031) همراه: 3715 311 0913
ایمیل مرکز: Info@NooshijanCO.ir
۹۳/۱۰/۳۰